Raya Tak jadi (2011) DVDRip

Movies, DVDRip. October 29, 2011 by Jason.


Raya Tak jadi (2011) DVDRip Malay

Filem bermula dengan seorang ahli perniagaan iaitu Leo yang bakal mengalami kerugian yang banyak kerana kontena yang berisi kurma-kurma yang ingin dijualnya sebelum raya tidak sampai. Oleh itu, dia telah merancang untuk menunda hari raya dengan menculik Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja, Hj.Ehsan. Leo telah mengarahkan dua pekerjanya, Ali dan Abu untuk melakukan penculikan tersebut. Mereka berdua telah Berjaya menculik Hj.Ehsan namun masalah timbul apabila Ali dan Abu telah tertukar teksi yang ada Hj Ehsan dengan Shuib iaitu seorang pemandu teksi.

Shuib mempunyai seorang adik yang pekak iaitu Bob. Kekecohan berlaku apabila Shuib dan Bob menemui Hj Ehsan yang disangkai telah mati di dalam boot teksi.Mereka berdua telah melakukan pelbagai cara untuk meninggalkan mayat tersebut namun gagal dan membuat keputusan untuk mengebumikan mayat itu. Tiba-tiba mayat yang disangkai telah mati itu hidup semula dan ini telah memeranjatkan semua orang. Hj. Ehsan kemudiannya menerangkan mengenai penculikannya. Sementara itu, Leo telah mengarahkan Ali dan Abu untuk mendapatkan semula Hj Ehsan dan mereka telah menculik Ibu dan adik perempuan Shuib dan Bob sebagai tebusan.

Genre: Comedy
Distributor: Lineclear Motion Pictures Sdn. Bhd
Cast: Saiful Apek, Johan Raja Lawak, Jalaluddin Hassan, Iedil Putra, Wan Sharmila, Noreen Noor, Mak Jah, Mohd Farid Wari
Director:Prof Madya A. Razak Mohaideen
Size: 700 Mb

Quality: DVDRip - Xvid 608 x 336 756kbps, LiNE audio - 128kbps VBR MP3
Runtime: 1 Hour 27 Minutes

Download File

http://www.fileserve.com/file/mAWhaVm/Raya-Tak-Jadi-2011-DVDRip-DOWNLOADBOX.NET.avi
http://www.filesonic.com/file/2795861325/Raya-Tak-Jadi-2011-DVDRip-DOWNLOADBOX.NET.avi
http://www.wupload.com/file/1392202956/Raya-Tak-Jadi-2011-DVDRip-DOWNLOADBOX.NET.avi
http://www.multiupload.com/8QNO9ZHC1T

Here you can download files online. Unlimited access to all sources file with one click direct download link!
Share
  • Featured link
  • [29-10-2011]

Comment